FAVORITFRUKOST JUST NU

1 kg malet oxkött, 140 gram tärnad bacon, 1 grovhackad gul lök, 40–50 gram smör, nymald svart- och vitpeppar och lite salt + rejäl dos BBQ-Krydda från LCHF-butiken. Stekes på hög värme under hackande med stekspaden tills köttet är genomstekt, det tar ca 10 minuter.
Tillägg efter inlägg hos Anna Hallén 19/8 om gurkmeja: Tillsätt 2 msk gurkmeja till kryddningen. Den här rätten är så kryddstark att det inte märks mycket om man lägger i ett par matskedar gurkmeja.Rätten håller sig ca en vecka i kallt kylskåp. Efter morgonpromenaden blir det 120 gram till mig och 50 gram till Tobbe. Lätt att kombinera med surkål, lite wok eller lite grönt. Vatten till, kaffe efteråt och gärna en bit ost till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s