Under ytan

Det händer saker

i det fördolda. Visste du att det finns en massa inbyggt i väggarna som vi bara får reda på varje gång vi råkar spika eller borra på fel ställe?

På andra sidan av den här väggen finns tvättstugan. De två stålskåpen till höger i bild med alla elrören är elcentralen, vänstra, med alla jordfelsbrytarna och högra, mediacentral med inkommande tele med plats för bredbandsmodem och routrar.
Det finns två sådana här infällda centraler i huset för koppling av golvvärmeslingorna. Än så länge är det vara slangarna som är på plats men så småningom kommer de att kopplas samman och styras rum för rum med rumstermostat. Själva golvvärmen hämtas från en frånluftsvärmepump som kommer att vara placerad i tvättstugan. Till vänster skymtar det blåa avfuktningsaggregatet.
Utsida badrumsvägg sedd från vårt stora sovrum. Stålstativen är till vägghängda toa och bidé, till höger anslutningen till duschen. På andra sidan i badrummet en kommod med tvättställ, ej synligt härifrån.

Kanske inte så konstigt om svärmors porträtt råkar bli strömförande 😉

Ett svar till “Under ytan

  1. Jag föreslår att du förvarar de här bilderna på ett smart ställe så att du kan plocka fram dem när det är dags att börja spika upp porträtt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s