Eftervärme

Som vanligt

är glöden som bäst när maten är färdiggrillad?

Men idag var jag förberedd – medan vi njöt av nygrillade kycklingbröst med knaperkokt blomkål och bearnaise grillade jag 1,4 kg kamben (revben ung.).


Ser väl ganska gott ut? – middagen till i morgon är redan klar 😉

Annonser

One response to “Eftervärme

  1. Det gäller att smida medan järnet är varmt… eller nåt. Igår blev det middag på en kvart: färdigkryddad lax (citron och koriander) åkte in i ugnen och under tiden förbereddes wokade grönsaker och en sås på crème fraiche och rivet citronskal. Extra mycket lagades så jag har njutit av resterna till dagens lunch. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s